Share!

Αφού τα περισσότερα άτομα συμφωνούν, γιατί ακόμη δεν έχουμε ισότητα στον γάμο; 

Αναδημοσίευση απο ANTIVIRUS Από Vasilis Thanopoulos – 11/05/2022

Για την ισότητα στον γάμο και την καμπάνια του ANTIVIRUS, “Πες το Ναι!”, συζήτησαν ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Νικόλας Γιατρομανώλακης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέργιος Καλπάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννης Βήκας.

Η συζήτηση έγινε προχθές στην εκπομπή “Αντιθέσεις” στο Κανάλι Action24, όπου και οι τρεις εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην καμπάνια και τόνισαν τη σημαντικότητα του να ψηφιστεί η ισότητα στον γάμο και στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιατρομανωλάκης αναφέρθηκε στο πόρισμα της επιτροπής της Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ και κυρίως σ΄αυτά που έχουν υλοποιηθεί από την κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο κ. Καλπάκης αναφέρθηκε στους νόμους που ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση και αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και στο σχέδιο νόμου που έχει θέσει σε διαβούλευση η αντιπολίτευση, σχετικά με την ισότητα στον γάμο.

Τέλος, ο κ. Βήκας τόνισε τη στήριξη που έχει προσφέρει η παράταξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε όλες τις προσπάθειες για την αναγνώριση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων.

Ερώτημα συντάκτη: Αφού οι περισσότεροι συμφωνούν, γιατί ακόμη δεν έχουμε ισότητα στον γάμο; 

Δείτε όλη την εκπομπή, εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο